Blog

CONSELL INSULTAR D’EIVISSA: Creació Borsa de Treball-Provisió urgent de places, de caràcter interí i temporal (Infermeria)

13:16 26 setembre en Concursos i Oposicions

BOIB 23/09/2023: Bases específiques per a la creació de diverses borses de personal laboral, per cobrir interinament o temporalment les possibles necessitats de provisió urgent de places i llocs de feina del Consell Insular d’Eivissa (Auxiliar d'infermeria, Cuiner/Cuinera, Infermera/Infermer i Netejador/Netejadora.

-Consultar Resolució BOIB

 

-Presentació de sol·licituds: 10 dies naturals, des del dia següent de la data de publicació de la convocatòria  (fins al 3 d'octubre de 2023)

Les persones aspirants que vulguin prendre part en el procés selectiu han de presentar, per cadascuna de les categories 3.1. a les quals vulguin presentar-se, la corresponent sol·licitud telemàticament en la Seu electrònica del Consell Insular d'Eivissa en el tràmit Convocatòries i borsa d'ocupació o en la Oficina d'Atenció en Matèria de Registre del Consell Insular d'Eivissa mitjançant cita prèvia (https://citaprevia.conselldeivissa.es/)