Blog

Convocatòria RAMIB 2023: Premi COIBA al millor estudi de recerca infermera

16:19 11 octubre en Beques i ajudes I+d+i Coiba

La Reial Acadèmia de Medicina dels Illes Balears (RAMIB) convoca el programa de premis 2023, entre ells el Premi Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de les Illes Balears, per al millor estudi de recerca en infermeria en qualsevol dels seus àmbits. Des de fa anys el COIBA patrocina aquest premi, dotat amb 1500 euros, com a part de les accions de suport i impuls de la recerca infermera a Baleares.

-Termini de presentació dels treballs per a optar als premis: abans de l'1 de novembre de 2023 (fins a les 23.59 h. de dia 31 d'octubre).

-El lliurament dels premis tendrà lloc en la solemne sessió inaugural del curs acadèmic de 2024. El projecte guanyador rebrà 1500€ i un diploma acreditatiu (primer signant).

A més d'aquest, el programa de premis de la RAMIB inclou altres reconeixements com un que destaca la trajectòria d'un professional sanitari o a una recerca en oncologia, així com diferents premis a estudis realitzats per companys d'altres branques específiques de ciències de la salut.

Consultar bases de la convocatòria enPremis RAMIB

Més informació: RAMIB-Tel.: +34 640 268 531 – [email protected]