Blog

5º Congrés Ibamfic - del 30 de maig a l'1 de juny de 2024

08:00 02 novembre en Altres Esdeveniments

La Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitàriarganitza la cinquena edició d'aquest congrés sota el lema "Contra vent i maera, més Atenció Primària", que arranca amb una sessió d'autocura destinada als professionals de la salut i amb la incorporació més forta del punt de vista i visió dels joves metges de família i residents de l'especialitat de Medicina Familiar i Comunitària.

Un congrés més transversal i on també els pacients tens més veu que mai, incorporant l'experiència en primera persona en malalties cròniques, a través del «Programa Pacient Actiu de les Illes Balears»

-Data: del 30 de maig a l'1 de juny de 2024

-Lloc de celebració: Centre Flassaders i en el Col·legi de Metges de les Illes Balears (COMIB)

-Consulta el Programa

 

-Més informació: 5è Congrés IBAMFIC

Etiquetes