Blog

Congrés Nacional d'Excel·lència en Cures d'Infermeria -21 i 22 de maig de 2024

09:00 02 novembre en Altres Esdeveniments

Congrés en modalitat VIRTUAL

FNN CURSOS organitza aquest congrés sota el lema “Inspirant canvis, reconeixent èxits”, i que té com a objectiu, crear un entorn formatiu en el qual compartir coneixements, recerques, experiències i idees innovadores centrades en la transformació del model assistencial cap a una assistència de valor per al pacient.

En la seva primera edició aquest congrés pretén donar visibilitat a les cures d'infermeria de qualitat i amb valor dins del procés assistencial.

-Data: 21 i 22 de maig de 2024

-Inscripcions obertes fins al 15 de maig.

 

Inscripció GRATUÏTA al congrés per a col·legiats del COIBA, amb accés al taller "Humanització en la Cura", acreditat amb 3,3 Crèdits CFC. Formulari d'Inscripció gratuita: https://forms.office.com/e/gss4gx3xsm

-Més informació: Congrés Nacional Excel·lència Cures Infermeria