Blog

La Comissió Deontològica del COIBA renova els seus membres i acorda les seves pròximes línies de treball

12:02 27 novembre en Docus-Deontológica, Notícia destacada, Notícies

Aquest dimarts 21 de novembre es va reunir la Comissió Deontològica del COIBA per a renovar els seus membres de cara a la legislatura de 4 anys que es va iniciar recentment en el Col·legi.

En aquesta reunió es va constituir el renovat equip de treball, el qual va apostar per mantenir a Pedro Martín com a coordinador. Com a noves incorporacions, la Comissió ara també comptarà amb la col·laboració de les infermeres Rosamaría Alberdi i Marina Sastre.

La Comissió Deontològica és l'òrgan consultiu que tenen els col·legis professionals per a tractar de resoldre els conflictes ètics que sorgeixen en la professió, a més de ser un punt de trobada per a la reflexió. En el cas del COIBA, la comissió exerceix una important labor del suport, estudi i assessorament en els aspectes relacionats amb l'exercici de la professió infermera des de la perspectiva de l'ètica i moral.

En aquest sentit, en aquesta primera reunió, es va acordar que la línia de treball serà continuista i es centraran els esforços tant en l'assessorament reactiu en qüestions puntuals, com en el desenvolupament d'accions dirigides a donar visibilitat i difondre informacions, estudis i posicionaments de temes relacionats amb la perspectiva deontològica de la pràctica infermera.

A l'apartat web de la Comisssió (AQUÍ) podreu consultar les iniciatives i posicionaments duites a terme.