Blog

El COIBA lliura els premis del seu concurs infantil de dibuix sobre “Salut i medi ambient”. Enhorabona!

16:35 01 desembre en Notícia destacada, Notícies

Junt als dels 3 guanyadors, 9 dibuixos més han estat seleccionats per al calendari del COIBA 2024, que es distribueix per centres sanitaris de totes les illes

Els tres excel·lents dibuixos de Ragnar Castilla García (6 anys), Xana Belerda Cruz (7 anys) i Dafne Sordo Vinya (10 anys) han estat els guanyadors de les tres categories del IV Concurs de dibuix infantil del COIBA. La temàtica d'enguany era “Salut i medi ambient” per a junts reflexionar sobre la importància de cuidar no sols la nostra salut, sinó també la del planeta, i de com ambdues estan relacionades.

Junt als 3 dels guanyadors, els altres 9 dibuixos amb major puntuació conformen el calendari del COIBA 2024, que les companyes del Col·legi ja estan preparant per a distribuir pels diferents centres sanitaris de Balears. A més, quedaran disponibles lots en les tres seus del COIBA per si algun col·legiat o col·legiada vol acostar-se a recollir-ne un.

En una petita trobada en la seu col·legial de Palma, la presidenta del COIBA, María José Sastre, ha lliurat els premis als infants guanyadors i agraït la participació. Els premis per als tres guanyadors són una bicicleta i un val per a adquirir productes relacionats amb la salut i l'esport. A més, la resta dels participants ja van rebre un val de 30 euros per a comprar llibres o contes, en agraïment a la seva dedicació i esforç.

Vols veure el teu dibuix exposat?

Tots els dibuixos presentats estan exposats en el COIBA! A partir d'avui, els dibuixos decoren les parets de la seu col·legial a Palma i Eivissa, i podran ser visitats en l'horari habitual d'atenció al públic. Si vols aprofitar les vacances de Nadal per a visitar-nos, no oblidis consultar l'horari especial durant les festes.

Dibuixos seleccionats per al calendari COIBA 2024

El concurs és ja una tradició per als fills i filles de col·legiats i col·legies del COIBA d'entre 4 a 12 anys. Enguany al voltant de 50 nins i nines han presentat els seus dibuixos i d'entre tots ells, el jurat va triar al guanyador de cada categoria.

Guanyadors:

Categoria A: de 4 a 6 anys – Ragnar Castella García (6 anys)

Categoria A: de 6 a 9 anys – Xana Belerda Cruz (7 anys)

Categoria C: de 10 a 12 anys – Dafne Sord Vinya (10 anys)

Altres dibuixos seleccionats per al calendari:

Pilar Fernández López (11 anys)

Claudia Garcia Llaura (10 anys)

Jan Bondia Moll (12 anys)

Irina Deu Jiménez (9 anys)

Carmen María Cañadas Luque (7 anys)

Núria Bejar González (5 anys)

Álvaro Béjar González (7 anys)

Bernat González Miranda (6 anys)

Eloy Gómez (12 anys)