Blog

Col·laboració en un projecte de recercade la Universitat d'Alacant sobre professionals sanitaris i competències digitals

17:14 07 desembre en Estudios participación, Notícies

La investigadora Flores Vizcaya està duent a terme el projecte “Competència digital en salut dels professionals sanitaris i sociosanitaris en entorns assistencials a Espanya” (grup de recerca Infermeria Clínica (EC), Departament d'Infermeria de la Universitat d'Alacant) i per a recollir dades per la seva recerca ens ha compartit un qüestionari:

Dediques uns minuts a contestar-lo? https://forms.office.com/e/HhXUsnBb8V

 

L'objectiu principal d'aquest estudi és descriure les percepcions i els factors que afecten la competència digital en salut dels professionals sanitaris i sociosanitaris en el context nacional. A més, identificar quins són els desafiaments i possibilitats associats amb la competència en salut digital que perceben aquests professionals i quins serien els mitjans necessaris per a secundar i potenciar l'ús d'eines i serveis de salut digital.