Blog

Nou horari d'atenció col·legial de la seu de Palma: de 8-18h de dilluns a divendres (a partir del 15 de gener)

12:13 11 gener en Notícia destacada, Notícies

Vos informam que a partir del dilluns 15 de gener l'horari d'atenció col·legial presencial i telefònica de la seu del COIBA a Palma passa a ser de 8-18h. Els dies d'obertura es mantenen de dilluns a divendres.

Amb l'objectiu d'oferir una gestió el més òptima possible dels recursos del Col·legi, hem realitzat un estudi en profunditat de les necessitats d'atenció presencial dels col·legiats i col·legiades de Palma, i s'ha conclòs que l'horari d'atenció, a partir d'ara, serà de dilluns a divendres de 8h a 18h.

Aquesta mesura no influirà en els horaris dels cursos ni de les sessions, que continuaran sent a les tardes adaptant-se a les necessitats de cada cas, independentment que el col·legi estigui tancat a l'atenció col·legial per a tràmits.

Aprofitem per a recordar-nos que els tràmits habituals també es poden realitzar a través de la Finestreta Única, disponible les 24 hores del dia 7 dies a la setmana. Per a qualsevol consulta, també us atenem en el correu electrònic [email protected].

Aquí podeu consultar l'horari i la informació de contacte de totes les seus del COIBA: infermeriabalear.com/ca/sedes/