Blog

El COIBA beca un any més a dos joves del programa del Club PALMAesports per a la integració social a través de l'esport

11:45 25 gener en Notícies, Notícies destacades

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de les Illes Balears (COIBA) col·laborarà un any més amb el Club PALMAesports, becant a dos nins/es del programa socioeducatiu-esportiu “Integració social a través de l'esport de la població infantil de la ciutat de Palma en situació de pobresa i risc d'exclusió social”.

Aquest programa té l'objectiu que joves en risc d'exclusió social puguin gaudir de les activitats extraescolars de les escoles esportives inclusives del Club PALMAesports, on a més de practicar esport, troben un ambient integrador i saludable molt beneficiós per a un creixement sa a nivell físic i emocional.

Avui s'ha signat la renovació per quart any consecutiu d'aquest conveni de col·laboració, que fins a la data ha permès que 6 nins i nines hagin pogut accedir a aquest programa. Es tracta d'una acció del COIBA que, com a extensió de la labor de les infermeres de Balears, té l'objectiu de promocionar la salut, fomentar hàbits saludables i la prevenció de la malaltia, i contribuir a la millora de les condicions de vida de les persones, especialment les que estan en risc de vulnerabilitat.

En la imatge, el president del Club PALMAesports, Javier A. Oliver Pascual, al costat de la presidenta del COIBA, Maria José Sastre, durant la signatura de la renovació del conveni.