Blog

La Comissió de Cures Respiratòries del COIBA incorpora noves infermeres i acorda les seves pròximes línies de feina

15:57 26 febrer en Docus Respiratorias, Notícia destacada, Notícies

La Comissió de Cures Respiratòries es va reunir el 15 de febrer per a planificar les accions dels pròxims mesos per a contribuir a oferir unes cures de qualitat en l'àmbit de la salut respiratòria a les Illes Balears, així com per a donar la benvinguda a les infermeres que s'han sumat al grup de feina.

Des de la seva constitució, aquesta comissió pretén unificar coneixements i planificar línies d'actuació dirigides a garantir unes cures de qualitat en aquesta àrea i a treballar de forma unificada amb independència de l'àmbit assistencial en el qual es trobi el pacient. Entre els seus objectius té la millora de la pràctica clínica i assistencial centrada en els pacients, la família i la comunitat; reduir la variabilitat en les cures; marcar línies estratègiques en alguns dels principals problemes detectats; la prevenció i conscienciació de la població cap a la salut respiratòria; i promoure la formació i recerca per part del personal que treballa amb pacients respiratoris.

Aquesta va ser la primera reunió després que s'obrís una nova convocatòria per a ampliar els membres d'aquesta Comissió. En ella, segons ens va explicar la seva coordinadora, Milagros Figueroa, es va marcar com un dels objectius principals d'aquesta nova etapa la millora de la comunicació entre les infermeres que des de diferents àmbits presten cures a persones amb problemes respiratoris.

A l'apartat web de la Comisssió (AQUÍ) podreu conèixer totes les novetats i accions que duen a terme.