Blog

Borsa Única IBSALUT: Acte públic adjudicació nomenaments interins i de llarga durada de la categoria INFERMERA/ER

15:55 29 febrer en Concursos i Oposicions
28/02/2024: Es convoca un acte públic el proper dia 21 de març de 2024, des de les 09:00 h (a la sala d'actes de l'Hospital Son Espases – carretera de Valldemossa,79, 07120 Palma), en el qual es durà a terme l'adjudicació dels següents nomenaments estatutaris temporals d'interinitat i llarga durada de la categoria d'Infermer/a de l'àrea de salut de Mallorca.
En els propers dies, es contacatrà via correu electrònic amb les persones candidates convocades per a informar d'aquest procés selectiu, així com indicar-los la data i hora de presentació a l'acte públic.

-Consultar Convocatòria

 

Segons acord, els candidats han de manifestar la seva voluntat de fer ús d'aquesta fisponibilitat. Aquesta comunicació haurà de realitzar-se a través del correu electrònic in[email protected] en el termini de 3 dies naturals des de la publicació d'aquesta diligència en la web del Servei de Salut de les Illes Balears

-Més informació: Borsa Única Infermera IBSALUT