Blog

El COIBA es persona com a acusació i aconsegueix una condemna per una agressió sexual d'un company a una infermera en el seu lloc de feina

16:05 13 març en Notícies, Notícies destacades

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers dels Illes Balears (COIBA) es va personar com a acusació davant la notificació d'una infermera als serveis jurídics del Col·legi que havia estat agredida sexualment per un company en el seu lloc de feina. Aquest ha resultat condemnat a pagar una multa de 3.780€ euros i la responsabilitat civil, i no es podrà comunicar amb la infermera ni acostar-se a menys de 300 metres durant dos anys.

La infermera ha comptat amb el suport i assessorament gratuït dels serveis jurídics del COIBA, que han estat els qui han exercit com a advocat de l'acusació en aquest cas. De fet, el COIBA es va personar com a col·legi a nivell d'acusació popular, i en representació de la col·legiada com a acusació particular.

Des del COIBA es recorda a les col·legiades i col·legiats que tenen a la seva disposició una assessoria jurídica i una assessoria psicoemocional per a fer costat a les infermeres davant qualsevol agressió. Més informació, aquí.

Etiquetes