Blog

Cicle de formacions a PALMA sobre prevenció, diagnòstic, maneig i tractament de ferides

13:01 14 març en Cursos Coiba

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers dels Illes Balears organitza a la seva seu de Palma un cicle de formacions dirigit a infermeres i infermers vulguin actualitzar i aprofundir en els seus coneixements sobre la prevenció, diagnòstic, maneig i tractament de ferides. L’itinerari està format pels següents cursos:

  • Elecció del producte de cura en úlceres i ferides (5 d'abril - inscripcions tancades)
  • Tractament d'úlceres en pacients reals (19 d'abril - inscripcions tancades)
  • Valoració i tractament de ferides en membres inferiors (23 i 24 de maig - inscripcions tancades)
  • Introducció a la realització d'empelts en segell (13 de juny - inscripcions tancades)
  • Tractament de les lesions per humitat (25 de juny - inscripcions tancades)
  • Maneig de la teràpia de pressió negativa (6 de setembre – s'obrirà el termini d'inscripció un mes abans aproximadament)
  • Tractament en úlceres de peu diabètic (4 d'octubre – s'obrirà el termini d'inscripció un mes abans aproximadament)

 

L'itinerari està dissenyat seguint criteris de formació continuada, per la qual cosa el contingut de cada curs està relacionat. No obstant això, cada curs s'acreditarà de manera independent. Aquesta dinàmica permet que si una infermera o infermer està interessat exclusivament en una de les formacions, pugui apuntar-se únicament a ella.

Inscripcions: el programes i període d'inscripcions es publicaran en l'apartat d' Activitat formativa. Les sol·licituds per a apuntar-se a cada curs es realitzaran de manera independent i s'atorgaran les places per ordre de sol·licitud.

Etiquetes