Blog

9è Concurs de pòsters i clipmetratges contra el tabac per a centres educatius: prevenció entre els més joves

13:20 15 març en Notícies

Un any més, el COIBA col·labora en l'organització del 'Concurs de pòsters i clipmetratges contra el tabac per a centres educatius', que arriba ja a la seva 9a edició. Aquesta iniciativa pretén implicar i fer partícips als joves de les Illes Balears en el disseny de material gràfic i audiovisual per a prevenir el consum de tabac, i amb això conscienciar sobre els riscos derivats i afavorir els missatges preventius

Qui pot participar i en quina modalitat? Està dirigit a les alumnes i els alumnes des de 5è de primària a 4t d'ESO i els de Formació Professional; i segons la categoria a la qual pertanyin poden presentar un pòster de manera individual o un clipmetratge fet en grup.

Fins quan es poden presentar els treballs? Fins al 31 d'abril.

Més informació (bases completes): AQUÍ.