Blog

Nou taller sobre “Autogestió emocional” per a infermeres (10 d'abril - Hospital de Manacor)

09:30 22 març en Esdeveniments COIBA, Notícies

El COIBA organitza a l'Hospital de Manacor un taller sobre “Autogestió emocional” dirigit a infermeres, de la mà de la docent Patricia García Pazo, infermera i psicòloga responsable de l'assessoria psicoemocional del COIBA. Una sessió per a millorar les estratègies d'afrontament davant situacions problemàtiques que es poden donar en la nostra pràctica professional.

La docent compartirà exemples d'aquestes situacions i emocions complicades, i ens ajudarà a trobar estratègies per a afrontar-les i adaptar-nos. Els trets de personalitat, experiències prèvies i tendències de comportament poden protegir-nos o poden afavorir que apareguin problemes emocionals. És important identificar aquests factors propis en cadascuna, així com els externs, i adquirir les estratègies d'afrontament que ens permetin adaptar-nos per superar situacions difícils.

Detalls del taller:

 • Data: 10 d'abril
 • Hora: 16h
 • Lloc: Hospital de Manacor - sala de reunions de l’edifici de Gerència (2n pis)
 • Accés lliure.
 • Programa del taller:
            - Estratègies d'afrontament per a diferents situacions
            - Identificar factors propis i externs i com influeixen en la manera d'afrontar determinades situacions
            - Potenciar la resiliència
            - Protocol d'atenció a segones víctimes