Blog

El COIBA llança uns nous ajuts per a les rotacions externes d’infermeres internes residents (IIR)

13:49 09 abril en Beques i ayudes formació Coiba, Notícia destacada, Notícies

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de les Illes Balears (COIBA) llança uns nous ajuts per a les rotacions externes d’infermeres internes residents (IIR). Aquest tenen l’objectiu de facilitar a les infermeres/rs que estiguin realitzant la residència a les Illes Balears, la formació en centres acreditats per a la docència o en centres nacionals o estrangers.

La insularitat suposa en moltes ocasions una dificultat afegida per a les infermeres residents. Per això, el COIBA, dins de la seva funció de vetllar pels interessos professionals dels seus col·legiats, vol donar suport econòmic a aquestes infermeres per ajudar amb les despeses d'allotjament i trasllats. Amb un pressupost total de 9000€ assignat a aquest ajuts, cada IIR pot sol·licitar fins a 500€ per a cobrir aquestes despeses derivades d’activitats realitzades i finalitzades entre l’1 de gener i el 31 de maig de 2024. La unitat o centre de destí ha de tenir un programa formatiu que no es pugui realitzar en aquesta comunitat i que permeti completar la formació del programa de l’especialitat.

-Termini de presentació de sol·licituds: 31 de maig de 2024

A continuació, es poden consultar les bases d'aquestes ajudes (normes, requisits i terminis):

Bases Ajuts rotacions externes IIR

 

La presentació de sol·licituds es pot realitzar per via telemàtica o de manera presencial en qualsevol de les tres seus:

-Presentació per via telemàtica, a través del següent formulari:  https://infermeriabalear.com/ca/ayudas-rotaciones-eir-2024/ 

-Presentació de forma presencial, descargar el modelo de solicitud Annex I (clica per descarregar) i presentar juntament amb la resta de documentació, tal com s'especifica en les bases.

-En tots dos casos és necessari presentar la declaració jurada, la qual es pot descarregar en el següent enllaç: Annex II - declaració jurada.

 

Més informació: COIBA Tel. 971462728 – [email protected]