Blog

IBSALUT: Resolt concurs de TRASLLATS de la categoria d'Infermera de Salut Mental

15:30 16 abril en Concursos i Oposicions

16/04/2024: Resolució del director general del Servei de Salut de las Illes Balears per la qual es resol amb caràcter definitiu el concurs de trasllats voluntari per a proveir places bàsiques vacants de personal estatutari de la categoria Infermer/Infermera de Salut Mental (convocatòria desembre 2023)

-Consultar resolució BOIB

 

Possessió de la plaça:

La presa de possessió de les noves places ha d'efectuar-se en els terminis següents: en els 3 dies hàbils següents a la data del cessament si les places estan ubicades en el mateix municipi; en 15 dies hàbils si estan situades en municipis diferents però en la mateixa àrea de salut; i en d'un mes si estan localitzades en un municipi i en una àrea de salut diferents o quan impliqui un canvi de servei de salut. Segons la base 8.5 de la convocatòria, si l'adjudicació de la plaça implica reingressar en el servei actiu, el termini per a prendre possessió és d'un mes a comptar des de la data de publicació de la resolució definitiva del concurs.

-Més informació: IBSALUT-Concurs Trasllats