Blog

Enquesta per a un estudi sobre "Ideació suïcida i síndrome de burn out en infermers espanyols"

12:57 22 abril en Estudios participación, Notícies

La investigadora Maryam Mokhtar Rad, estudiant de doctorat en el programa de Salut i Psicologia de la UOC, està recollint informació per a la seva tesi sobre "Ideació suïcida i síndrome de burn out en infermers espanyols: estudi de variables personals i contextuals relacionades i creació d'una web informativa". L'estudi en qüestió cerca establir la prevalença de la ideació suïcida i la síndrome de Burnout entre infermers/as a Espanya, avaluar com l'estil d'inclinació es relaciona amb aquests fenòmens i determinar l'efectivitat d'un programa educatiu implementat mitjançant Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) per a mitigar aquests problemes de salut mental.

Per a això, sol·licita la participació d'infermers i infermeres per respondre aquesta enquesta (totalment anònima): https://uocuniwide.eu.Qualtrics.com/jfe/form/SV_5awhwd6nDs6QXwG