Blog

Invitació a la celebració del Dia de la Infermera d'Eivissa i Formentera 2024

14:26 23 abril en Esdeveniments COIBA, Notícia destacada, Notícies

 

El COIBA commemora el Dia de la infermera amb actes de celebració en les diferents illes. Convidam a totes les nostres col·legiades d'Eivissa i Formentera a assistir a la cerimònia que tendrà lloc el divendres, 3 de maig, al Casal d’Igualtat d’Eivissa (Avinguda de la Pau, 3, Eivissa)

Un any més, ens reunirem per commemorar la nostra tasca i honorar a les persones que l’exerceixen. En particular, destacarem el llegat d’aquelles que s’han jubilat els darrers mesos, així com el compromís de les que compleixen 25 anys de servei durant 2024. Reconeixerem l’esforç de totes les infermeres de les Illes Balears, la feina de les quals ha contribuït, en diferents camps i de forma diària, a satisfer les necessitats de la Comunitat i promoure el benestar de tots els illencs.

L'acte es desenvoluparà de la següent forma:

  • Actuació inicial
  • Benvinguda de la presidenta de la Junta Insular d'Eivissa i Formentera del COIBA, Mònica Yern.
  • Paraules de les autoritats de la taula presidencial.
  • Lliurament d'Insígnies d'Argent a les infermeres que han complert 25 anys de col·legiació i Insígnies d'Or a les jubilades durant 2023-2024.
  • Aperitiu de celebració.

 

Per poder assistir, és imprescindible que enviïs un correu electrònic a [email protected] o cridis al telèfon 971 39 81 27, abans del 26 d'abril. Pregam, per favor, puntualitat.