Blog

El COIBA posa a la disposició de la ciutadania un curs sobre ‘Principals problemes dels telèfons mòbils i les tic en menors’

16:43 26 abril en Notícia destacada, Notícies

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers dels Illes Balears (COIBA), gràcies a la seva col·laboració amb la plataforma de formació en línia SalusPlay, posa a disposició de la ciutadania un curs online gratuït sobre com utilitzar de manera responsable les noves tecnologies, i els principals problemes que aquestes causen en els menors. El curs ‘Principals problemes dels telèfons mòbils i les tic en menors’ començarà a partir del 2 de maig i les inscripcions ja estan obertes a https://www.saluslife.app/Baleares.

L'objectiu del curs és adquirir els coneixements bàsics sobre l'ús correcte de les noves tecnologies i els problemes que suposen en els menors les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) i està impartit pel psicòleg sanitari David Cortejoso Mosso.

Les “noves” tecnologies de la informació i la comunicació ens han modificat la nostra manera d'entendre el món, de moure'ns, de relacionar-nos i comunicar-nos, i com tot canvi no sols suposa noves possibilitats i avantatges, també riscos i perills associats. En aquest curs s'ofereix informació bàsica i fonamental que pot ajudar a educar sobre el món digital i prevenir l'impacte negatiu.

Detalles del curso:

  • Modalitat: en línia a través de la plataforma SalusLife (de SalusPlay). S'adquireix un manual, 18 vídeos i podcast.
  • Durada: del 2 de maig al 2 de juny.
  • Inscripcions gratuïtes: https://www.saluslife.app/Baleares
  • Dirigit a: població general major de 18 anys. Les persones d'entre 14 i 18 anys podran inscriure's amb el consentiment dels seus tutors legals.
  • Temari: (1) Definicions i conceptes per entendre la situació actual d'ús de les TIC pels menors d'edat. (2) Principals problemes als quals els menors d'edat s'exposen per l'ús de les TIC. (3) Manual d'instruccions per educar a un nadiu digital en la família: 9 pautes concretes. (4) Actualitza els teus coneixements: principals pautes de ciberseguretat per als teus dispositius i els teus serveis d'internet.

 

Més informació: [email protected]