Blog

Borsa Única-IBSALUT: Publicada llista PROVISIONAL de puntuació de mèrits de la categoria d'Infermera d'Urgències d'AP

09:19 08 maig en Concursos i Oposicions

08/05/2024: Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es publica la llista provisional de puntuacions de l'actualització de la borsa única per a seleccionar personal estatutari temporal del Servei de Salut de la categoria d'infermer/a d'urgències d'atenció primària i la llista provisional de persones excloses del concurs de mèrits per a constituïr la borsa única d'aquesta categoria (data darrer tall: 8 de novembre de 2023)

Consultar Resolució

 

-Termini de presentació d'al·legacions: del 9 al 22 de mayo de 2024, ambdós inclosos (10 dies hàbils, a comptar a partir de l'endemà a la publicació d'aquesta resolució)

-Model presentació d'al·legacions: descarregar

 

-Més informació: IBSALUT-B.ÚNICA