Blog

Galeria de fotos Dia de la Infermera 2024 a Palma

17:22 15 maig en Notícies, Notícies destacades

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de les Illes Balears (COIBA) va celebrar el Dia Internacional de la Infermera amb un acte que va reunir centenars d'infermeres i infermers, autoritats i amics i amigues. En la trobada es va rendir un merescut homenatge a les infermeres de les illes Balears, especialment a aquelles que compleixen 25 anys de dedicació i aquelles que s'han jubilat. També es va atorgar el premi Florence Nightingale a la matrona Aurora García Viera, que des que es va jubilar fa més de 20 anys continua contribuint a la professió i a la salut de les dones desenvolupant una encomiable labor social com a matrona voluntària en l'àmbit penitenciari.

Com és tradició, les infermeres que s'han jubilat van rebre les seves insígnies d'or per tota una vida dedicada a cura de la salut de la població. I les professionals que han complert 25 anys de dedicació, la seva insígnia de plata en reconeixement pel seu compromís per fer possible que la ciutadania rebi unes cures de qualitat, humanitzats i basats en l'evidència científica.

Accedeix a la galeria del Dia de la Infermera 2024 clicant: AQUÍ

Et comptem més detalls de la celebració: AQUÍ