Blog

Cafè-debat: Què aporta la regulació de l'eutanàsia a la mort digna? (5 de juny - Drac Màgic)

15:34 22 maig en Esdeveniments COIBA, Notícies

 

Què aporta la regulació de l'eutanàsia a la mort digna? Tenim llibertat per decidir sobre la nostra mort? De quina manera podem ajudar les infermeres? El COIBA organitza el 5 de juny un cafè-debat (17.30 h - Drac Màgic) per abordar aquestes qüestions ara que es compliran 3 anys de la Llei Orgànica de regulació de l'eutanàsia (LO 3/2021).

Aquest cafè-debat, dirigit a infermeres, altres professionals sanitaris i públic en general, vol ser un punt de trobada participativa per compartir punts de vista i reflexionar sobre la llibertat de poder decidir sobre la mort d'un mateix, la situació actual del dret a una mort digna, i de quina manera podem participar-hi i ajudar les infermeres.

Per a fer-ho, comptarem amb algunes de les professionals responsables del procés a Balears:

  • Yolanda Muñoz, presidenta de la Comissió de Garantia i Avaluació del Dret a la Prestació d'Ajuda a Morir de la Conselleria de Salut de les Illes Balears
  • Marina Roig, coordinadora de la Prestació d'Ajuda a Morir de les IB
  • Modera: Pepa Ferrà, vicepresidenta del COIBA

 

Més detalls de l'esdeveniment: