Blog

ONLINE-Curs: Abordatge i administració segura d'agents citostàtics (FNN)

10:38 27 maig en Cursos celebrados fila 1

Data: del 28 de maig al 27 de juliol de 2024

El COIBA, en base all conveni de col·laboració amb FNN Cursos, oferta aquest curs, que té com a objectiu principal, millorar i adquirir coneixements sobre el procediment d'administració d'agents citostàtics per a poder garantir la seguretat del pacient i prevenir les complicacions més habituals d'aquest procediment, així com, conèixer els dispositius d'administració més habituals per a millorar la presa de decisions del professional d'infermeria en l'elecció del seu ús i millorar així l'eficiència de l'atenció.

Pendent d'acreditació per la CFC

-Modalitat: online, a través de la plataforma de FNN

-Per a més informació:

Consultar Programa

 

-Inscripcions: A través de la Finestreta Única o directament a la seu col·legial.