Blog

Nova convocatòria COIBA: Beques per al Màster Universitari en Investigació i Innovació en Salut (UIB)

10:52 07 juny en Beques i ajudes I+d+i Coiba, Notícies, Notícies destacades

El COIBA obre la 4ª convocatòria de beques per a la realització del «Màster Universitari en Investigació i Innovació en Salut» de la Universitat de les Illes Balears (UIB) 2024-2025. Es tracta de 2 ajudes econòmiques de 2.000€ cada una, que atorgarà el COIBA per finançar la matrícula del màster.

T'interessa la investigació en salut? La UIB ofereix una nova edició del «Màster Universitari en Investigació i Innovació en Salut» , el qual proporciona competències avançades en recerca, essencials per abordar i resoldre els desafiaments de salut de la població, derivats de la globalització, migració i retallades als sistemes sanitaris. Amb un enfocament pràctic, actualitzat i rigorós, adquiriràs les competències per transformar el coneixement en solucions efectives. No perdis l’oportunitat de liderar la millora de la salut pública i la gestió sanitària des d'una perspectiva global i local. Aquest màster és un estudi oficial que proporciona accés a programes de doctorat en Ciències de la Salut. Cosulta més informació i el pla d'estudis AQUÍ

Com a part de l'aposta del COIBA per fomentar la formació, la recerca i el lideratge infermer, enguany tornam a posar a la disposició de les nostres col·legiades i col·legiats que vulguin cursar aquest màster, dues beques per a cobrir la matrícula.

Com sol·licitar la beca pel curs 2024/2025:

– Consulta les bases:

Bases Beques Màster UIB 2024/2025

– Termini de presentació de sol·licituds: del 7 de juny al 15 setembre de 2024.

– Presentació per via telemàtica, mediante el siguiente formulario:

Formulari de sol·licitud: https://infermeriabalear.com/ca/ayudas-master-uib-2024/

En el formulari es sol·licita adjuntar el CV, expedient acadèmic i una declaració jurada (descargar aquí la declaración: ANEXO II – Declaración Jurada)

– Presentació de forma presencial a las tres seus del COIBA. Descarregar i emplenar la sol·licitud i la 'Declaració jurada', i presentar juntament amb la resta de documents detallats en les bases:

ANNEX I (Sol·licitud)

ANNEX II (Declaració Jurada)

Més informació: COIBA Tel. 971462728 – [email protected]