Blog

CONSELL INSULAR D'EIVISSA: Creació Borsa de Treball-Provisió urgent de places, de caràcter interí i temporal (Infermer/a)

13:41 19 juny en Concursos i Oposicions

BOIB 11/06/2024: Bases específiques per a la creació d'una borsa d'infermers/infermeres, personal laboral, grupo A, subgrupo A2, per a cobrir interina o temporalment, les possibles necessitats de provisió urgent de places i llocs de treball del Consell Insular d’Eivissa

-Consultar Resolució BOIB

 

-Presentació de sol·licituds: 10 dies naturals, des del dia següent de la data de publicació de la convocatòria  (fins al 21 de juny de 2024)

Les persones aspirants que vulguin prendre part en el procés selectiu han de presentar, per cadascuna de les categories 3.1. a les quals vulguin presentar-se, la corresponent sol·licitud telemàticament en la Seu electrònica del Consell Insular d'Eivissa en el tràmit Convocatòries i borsa d'ocupació o en la Oficina d'Atenció en Matèria de Registre del Consell Insular d'Eivissa mitjançant cita prèvia (https://citaprevia.conselldeivissa.es/)