Blog

El COIBA elabora una infografia per donar suport a les infermeres en el procés de deshabituació del tabac dels usuaris

10:05 31 maig en Docus Respiratorias, Notícies, Notícies destacades

Aquest any, amb motiu del Dia Sense Fum (31 de maig) la Comissió de Cures Respiratòries del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de les Illes Balears, ha elaborat una infografia dirigida a infermeres per ajudar-les en l'abordatge del procés de deixar de fumar del usuaris. Es tracta d’una eina amb consells breus per aprofitar qualsevol contacte amb una persona fumadora, com una oportunitat per aconsellar-li i ajudar-la.

La infografia s’ha distribuït a diferents dispositius del Servei de Salut de les Illes Balears, entre d'altres, per tal que les infermeres i altres professionals sanitaris la puguin utilitzar en el dia a dia com una eina de referència i consulta.

Qualsevol contacte amb un pacient fumador pot marcar la diferència. Treballem tots junts per aconseguir una societat sense fum.

AQUÍ pots descarregar la infografia.