Blog

Entrevista a Rosa Miró, codirectora del Màster Oficial en Investigació i Innovació en Salut de la Universitat de les Illes Balears

10:31 11 juliol en Notícia destacada, Notícies

Aquesta setmana s'ha publicat en Salut i Força una entrevista a la doctora en infermeria Rosa Miró, en la qual ens presenta la tercera edició del Màster Oficial en Investigació i Innovació en Salut de la Universitat de les Illes Balears, del qual és codirectora.

Aquesta formació és dirigida a empoderar i capacitar els professionals de la salut per promoure, mitjançant la recerca, la resposta als nous reptes globals, com són el canvi climàtic, les migracions, la globalització, els canvis socials i d'hàbits, així com l'augment de l'esperança de vida.

Segons Rosa Miró, «El canvi social és molt més ràpid que l'actualització que podem mantenir en els serveis de salut, que es mouen dins d'una inèrcia complexa. Per aquest motiu és necessari que els mateixos professionals de la salut tinguin competències que els permetin ràpidament estar al dia».

El COIBA conta actualment amb una convocatòria de beques per a les infermeres i infermers que vulguin cursar aquest màster. Es tracta de dues ajudes econòmiques per finançar la matrícula. Una iniciativa del Col·legi com a part del seu suport a la formació, recerca i el lideratge infermer.

Vols saber més sobre aquestes beques? Fes clic AQUÍ.

Podeu llegir l'entrevista completa en Salut i Força (pàgina 12): www.saludediciones.com